Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Όλοι μαζί για την Επιτυχία

Λίγες ημέρες μένουν πριν το μεγαλύτερο ίσως γεγονός των τελευταίων 10ετιών.
Το Ελληνικό jamboree - Σταθμός στα προσκοπικά δρώμενα της τελευταίας εκατονταετίας είναι γεγονός!

Πάνω από 2.500 πρόσκοποι, βαθμοφόροι, μέλη του προσκοπικού δικτύου θα βρεθούν στα Καμένα Βούρλα στη μεγαλύτερη γιορτή του Προσκοπισμού!
50 Ομάδες 250 ενωμοτίες, αντίσκηνα, κοντάρια, κατασκευές, ιστοί, σημαίες, βάρκες, παιχνίδι, εξερεύνηση, περιπέτεια, βουνό, θάλασσα, φύση...

Η επιτυχία του jamboree δεν εξαρτάται από κάποιους άγνωστους παράγοντες, παρά μόνο από τη δική μας διάθεση να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, σε μια προσπάθεια να παρέχουμε την ευκαιρία, στα παιδιά και στους εαυτούς μας, για να ζήσουμε όλοι μαζί την σημαντικότερη ίσως προσκοπική εμπειρία της γενιάς μας, να ζήσουμε το jamboree της Ελληνικής Προσκοπικής 100ετίας!

Το πλούσιο πρόγραμμα και το πλήθος των παιδιών που θα συμμετάσχουν, καθιστούν επιτακτική την υποχρέωση μας να δουλέψουμε όλοι μαζί, με απόλυτο συντονισμό και αλληλοκατανόηση για να αποφύγουμε ή και να επιλύσουμε στη γέννηση του, όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

Σε αυτό το χώρο μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις, να ενημερωθούμε και τέλος να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας, με στόχο την επιτυχία του jamboree της Ελληνικής Προσκοπικής 100ετίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου