Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Χανιά, πόλη αγαπημένη...!

...Χανιά, πόλη αγαπημένη, με την μακραίωνη ιστορία,  πόλη αρχαία μα και σύγχρονη, πόλη των λουλουδιών και του πολιτισμού, πόλη των αγώνων στα πεδία των μαχών και της πολιτικής, πόλη για τ' άρματα μα και για τα γράμματα και τις τέχνες, πόλη της Λευτεριάς και της Δικαιοσύνης...

Αυτή είναι η όμορφη εισαγωγή του Δήμου Χανίων για την πόλη, που είναι τόσο αγαπητή για τους κατοίκους της και όχι άδικα...
Η Ομάδα όμως των Χανίων πως προετοιμάζεται; Ο Κίμωνας Κίτρινος είναι Αρχηγός και έχει συνεργάτες, τους άξιους, Γιώργο Ροζάκη, Γιώργο Λαζαρίδη, Αφροδίτη Χριστοφίδη, και Βασίλη Αντωνάκη.
Η Ομάδα έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται. Το επιτελείο συγκροτήθηκε, τα καθήκοντα μοιράστηκαν και έγιναν απολύτως κατανοητά.
Η Ομάδα ετοιμάζει μια δράση στις 17 Αυγούστου, ενώ οι ενωμοτίες αρχίζουν τις συναντήσεις προετοιμασίας και συντονισμού! Οι Βαθμοφόροι ακούνε καθημερινά την "χαρούμενη" ομάδα του jamboradio και γίνεται προσπάθεια ενημέρωσης των παιδιών για τον ραδιοφωνικό σταθμό του Τζαμπορη ώστε να αρχίσουν να ακούνε όλοι!
Η Ομάδα των Χανίων ετοιμάζει μια βραδινή δραστηριότητα - έκπληξη - για την πρώτη μέρα, ενώ οι προτάσεις πέφτουν βροχή για το ψυχαγωγικό βραδινό της Ομάδας!

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν και άλλα γεγονότα για τους αδελφούς Χανιώτες, τα οποία επιφυλασσόμαστε να δημοσιεύσουμε, μόλις κάνουμε την απαραίτητη δημοσιογραφική διασταύρωση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου