Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Η 2η Δωδεκανήσου είναι έτοιμη!!!

Οι Ομάδες Προσκόπων του 1ου Συστήματος Προσκόπων Πόλεως Ρόδου, του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κρεμαστής και του 3ου Συστήματος Προσκόπων Παραδεισίου, απαρτίζουν τη 2η Ομάδα Προσκόπων Jamboree Δωδεκανήσου, δημιουργώντας το δεύτερο αντιπροσωπευτικό προσκοπικό τμήμα της Ρόδου, με 49 παιδιά και 5 βαθμοφόρους. 

Η Ομάδα έχει ήδη ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τη συμμετοχή της στο 4ο Πανελλήνιο Προσκοπικό Jamboree, πραγματοποιώντας μια πρώτη συνάντηση στις 24/7/2010 στο Παραδείσι , και μια ημερήσια δράση υπαίθρου στο πάρκο του Ροδινιού , την Κυριακή που μας πέρασε 8/8/2010, καθώς και πληθώρα ενωμοτιακών συγκεντρώσεων των παιδιών και συμβουλίων του επιτελείου των βαθμοφόρων. 

Στην πρώτη συγκέντρωση έγινε η γνωριμία των παιδιών μεταξύ τους, αφού προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της Ρόδου και η οργάνωση τους σε ενωμοτίες. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής στο Ροδίνι , εξασκήθηκαν στην όσο το δυνατόν πιο άνετη εγκατάσταση τους στο ύπαιθρο , χρησιμοποιώντας τις προσκοπικές τους γνώσεις και στοιχεία προσκοπικής τεχνικής. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον κύκλο ομάδας κατά τον οποίο , όλοι εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για το γεγονός , έλαβαν τις τελευταίες οδηγίες και έδωσαν ραντεβού στο λιμάνι!

Ο Αρχηγός

Δημήτρης Μαυρουλέας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου