Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Καβάλα – Ξάνθη full 4 all

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φόρα που οι δύο Περιφέρειες καλούνται από κοινού να οργανώσουν και να πραγματοποιήσουν πράγματα, μιας και τα μόλις 25 -30 λεπτά δρόμος σίγούρα είναι λιγότερα από την απόσταση μεταξύ 2 Συστημάτων στην Αθηνά ασχέτως εάν βρίσκόνται στην ίδια Τοπική.

Η Προετοιμασία σε Θέματα προσκοπικής τεχνικής μπορεί να πραγματοποιήθηκε ξεχωριστά καθώς και 2 Π. Ε. είχαν προγραμματίσει και υλοποίησαν πολυήμερες δράσεις υπαίθρου τις Αρχές του Ιουλίου.

Οι βαθμοφόροι έχουν αναλάβει καθήκοντα και ετοιμάζονται, άσχετα εάν επικοινωνούν με όλα τα τεχνολογικά μέσα επειδή για διάφορους λόγους βρίσκονται σε διάφορα μέρη της χώρας μας ή και του Πλανήτη μας ( Ευτυχώς δεν είναι κάποιος εκτός Γαλαξία … χμ !!! όχι ο.κ. όλοι στον Πλανήτη Γη είμαστε ).

Με απλά λόγια επειδή αρκετοί από εσάς είδη έχετε καταλάβει ποιος είναι ο συντάκτης , και ξέρετε ότι ποιο καλά και ποιο εύκολα ζωγραφίζω πάρα γράφω .. λίγα πράγματα είναι σίγουρα και από αυτά ένα το σημαντικότερο .

1. Η 5η ΟΜΑΔΑ ( ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ ) ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΣΤΟ 4Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟJAMBOREE ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ!

Υγ.Την Επόμενη Εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί η τελευταίες συναντήσεις των Εν/τιων ( ναι έχουν προηγηθεί και θα προηγηθούν και άλλες μέχρί τότε) ενώ γίνετε προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί το πρώτο Σ. Τ. Ο. ( όχι με skype ή m.s.n ) !!!! J

To be continue…. asap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου